Descoperă tot divertismentul din lume
la tine acasă, cu SkyShowtime!

Disponibil fără niciun cost pentru toți abonații
serviciului de cablu digital DIGI.

Am prelungit accesul fără cost până la data de 11 august 2024.
Toți clienții existenți ai serviciului de televiziune digitală prin cablu DIGI
au acces la canalele SkyShowtime 1 HD și SkyShowtime 2 HD, precum și
la serviciul de streaming SkyShowtime, fără costuri suplimentare.
Accesul la serviciul de streaming se face în baza unui cod de voucher.

Obține codul de voucher

Cum poți obține codul voucher pentru acces
la serviciul de streaming SkyShowtime?

Valabil exclusiv pentru clienții serviciului de televiziune digitală prin cablu DIGI

1) Accesează contul tău de client DIGI aici. Dacă nu ai cont DIGI, creează-ți aici.

2) Intră în secțiunea “Serviciile mele” și apoi în secțiunea “TV”.

3) Apasă butonul “Generează cod”.

4) Alege adresa de mail pe care vrei să primești codul de voucher.

5) Primești pe mail codul de acces și linkul către platforma SkyShowtime.

6) În platforma SkyShowtime, validează codul voucher și creează-ți un cont
de client, setând un username și o parolă.

7) Introdu detaliile tale de plată. NU vei fi tarifat!*
Cu toate acestea, o sumă egală cu valoarea în RON a 1 Euro ar putea fi tarifată
din contul tău, dar în maximum 3-5 zile, această sumă va fi returnată.

8) Pentru acces pe smartphone sau Smart TV descarcă aplicația din
App Store sau Google Play.

este locul serialelor și filmelor iconice de la Paramount Pictures, Dreamworks, Showtime și Peacock. Urmărește cele mai noi blockbustere, seriale exclusive și documentare, precum și cele mai îndrăgite filme de familie din toate timpurile.
Disponibil pe poziția 110 din grila digitală DIGI și în platforma DIGI Online, 24/7.

aduce o varietate largă de conținut pentru întreaga familie. Pe parcursul zilei, cei tineri se vor bucura de filme pentru familie și programe pentru copii, iar seara este plină de comedii, drame, thrillere și filme de acțiune pentru toate gusturile.
Disponibil pe poziția 111 din grila digitală DIGI și în platforma DIGI Online, 24/7.

noile serii și filme au premiera pe serviciul de streaming apoi la câteva săptămâni după premiera lor sunt disponibile și pe canale SkyShowtime 1 și SkyShowtime 2. Pe lângă premiere, poți urmări o varietate largă de conținut de programe pentru întreaga familie.

Accesul în platforma de streaming se face în baza unui cod voucher care poate fi accesat din contul de client DIGI și oferă acces fără cost la serviciul de streaming SkyShowtime, pentru clienții serviciului de cablu digital DIGI.

Ce poți urmări pe SkyShowtime?

Yellowstone

La intersecția dintre moștenire, familie și politică, John Dutton își apără ferma de dezvoltatorii imobiliari periculoși, rezervația unui trib indigen și alți dușmani care vor să-i controleze pământul.

Yellowjackets

Fizicianul J. Robert Oppenheimer și o echipă de savanți muncesc ani la rând pentru a crea bomba atomică, schimbând pentru totdeauna cursul istoriei.

Halo

Love, sex și ritmuri psihedelice. Într-o cabană izolată la munte, patru cupluri își redescoperă relația. Au doar un weekend la dispoziție să își găsească un happy-end.

Super Mario Bros

Un avion ce transportă jucătoare de fotbal de liceu cade în sălbăticie, în nordul îndepărtat și acestea devin brutale pentru a supraviețui. După 25 de ani, supraviețuitoarele încearcă să se adapteze la noi vieți, dar sălbăticia rămâne în ele.

Furios și iute

După 25 de ani de închisoare, mafiotul din New York Dwight „Generalul” Manfredi e exilat de șeful său în Oklahoma rurală pentru a extinde operațiunile, dar când își suspectează familia mafiotă că lucrează împotriva lui, începe să-și formeze o echipă.

Ruxx

Un meteorit magic se prăbușește în Adventure City și transformă Patrula cățelușilor în Marii cățeluși, dar aceștia au de răspuns unei mari provocări atunci când Humdinger se aliază cu savantul nebun Victoria Vance pentru a le fura superputerile.

Tulsa King

Inspirat de un program militar american, serialul urmărește povestea a trei agenți care se angajează într-o misiune sub acoperire periculoasă în urma atentatelor teroriste din 11 septembrie.

Special Ops Lioness

În acest serial bazat pe popularul joc video, super-soldatul Master Chief apără omenirea de alianța militară extraterestră, Covenant Empire, în secolul al 26-lea.

Transformers

Cu zece ani înainte de Kirk, Spock și nava stelară Enterprise, USS Discovery și echipajul său caută noi lumi și forme de viață în spațiul cosmic, în timp ce un ofițer al Flotei Stelare învață să înțeleagă toate lucrurile extraterestre.

Babylon

Planurile unei femei de 30 și ceva de ani de a pleca din București și a se alătura iubitului său în Los Angeles sunt năruite atunci când șeful ei îi oferă o funcție în campania de candidatură la primărie a soției sale.

Întrebări frecvente

Ca parte a unei promoții speciale de lansare, clienților existenți ai serviciului de televiziune digitală prin cablu DIGI li se oferă acces la canalele SkyShowtime 1 și SkyShowtime 2, precum și la serviciul de streaming SkyShowtime, fără costuri suplimentare pentru o perioadă limitată, în timpul perioadei promoționale.

După sfarșitul perioadei promoționale, clienții DIGI vor putea să se aboneze la serviciul de streaming SkyShowtime ca parte a unor noi oferte combinate care vor fi anunțate în perioada următoare.

Clienții serviciului de televiziune prin cablu analogic DIGI nu vor avea acces fără cost la serviciul de streaming SkyShowtime. Pentru a putea beneficia de promoție, aceștia trebuie să contracteze pachetul digital de televiziune prin cablu DIGI.

Accesează contul tău de client DIGI, generează codul de voucher și apoi creează-ți cont pe www.skyshowtime.com/ro/digi.

Acces pe smartphone:
Deschide următorul link dacă folosești sistemul Android: Google Play Store
Deschide următorul link dacă folosești sistemul iOS: App Store

Acces pe laptop sau PC:
Vizitează SkyShowtime unde poți introduce adresa de email înregistrată și parola.
Acces pe smart TV:
SkyShowtime este disponibil în magazinul de conținut LG TV, Apple TV Store și Samsung TV Apps Store.

Poți verifica dacă dispozitivul tău suportă SkyShowtime în această listă.

Clienții pot urmări seriale exclusive precum Yellowstone, Tulsa King, Poker Face, Yellowjackets, Halo, Special Ops: Lioness, precum și filme de succes, inclusiv Oppenheimer, Babylon, Fast X, Misiune: Imposiblă 7, Super Mario Bros Filmul, Bilet pentru paradis, Dungeons & Dragons: Frăția hoților și serii exclusive românești precum The Perfect Escape, Dragoste pe Muchie de Cuțit (din 29 Aprilie), Incă Două Lozuri (din 7 Iunie), Bani Negri, One True Singer, RUXX și Hackerville.

Lansat în 2023 pe toate piețele pe care este prezent, SkyShowtime este disponibil în: Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia.

Întrebări legate de codul de voucher

Dacă ești client al televiziunii digitale prin cablu DIGI, accesează contul tău de client DIGI pentru a aplica pentru codul voucher.

 • Accesează contul tău de client aici. Dacă nu ai cont DIGI crează-ți aici.
 • Intră în secțiunea “Serviciile mele” și apoi în secțiunea “TV”.
 • Apasă pe butonul “Generează cod”.
 • Alege adresa de mail pe care vrei să primești codul de voucher.
 • Primești pe mail codul de voucher și linkul catre platforma SkyShowtime.
 • Odată ce ai codul voucherului, urmează doar câțiva pași simpli pentru a accesa serviciul de streaming. Vizitează www.skyshowtime.com/ro/digi.
 • Introdu codul tău de voucher și apasă butonul “Validare”.
 • Introdu adresa ta de email și alege o parolă.
 • Introdu detaliile tale de plată. NU vei fi taxat! O taxă de autentificare de 1€ ar putea fi încasată pe cardul tău, dar în maximum 3-5 zile, aceasta va fi returnată.
 • Acum te poți bucura de serviciul de streaming SkyShowtime accesând skyshowtime.com.

În acest fel, putem verifica dacă metoda de plată pe care o folosești are acoperire suficientă, dar nu are loc niciun debit real. Înregistrarea va dispărea din extrasul tău bancar în 3-5 zile lucrătoare.

Codul de voucher poate fi utilizat doar de către noii utilizatori SkyShowtime (adică doar de către noii abonați la serviciul de streaming, care obțin codul de voucher din contul DIGI).

Perioada promoțională gratuită a fost prelungita până la data de 11 august 2024.

Oferta Standard Plus, ceea ce înseamnă că aveți 2 dispozitive simultan și 30 de titluri în același timp, descărcate pentru vizionare offline. Aflați mai multe despre ofertă aici.

După sfârșitul perioadei promoționale, nu vei mai avea acces fără cost la contul tău SkyShowtime, dar clienții DIGI vor putea să se aboneze la SkyShowtime ca parte a unor noi oferte combinate care vor fi anunțate în lunile următoare.

11 august 2024 este ultima zi când poți aplica pentru cod.

SkyShowtime 1 HD pe poziția 110 și SkyShowtime 2 HD pe poziția 111 în grila digitală DIGI.

SkyShowtime 1 este locul serialelor și filmelor iconice de la Paramount Pictures, Dreamworks, Showtime și Peacock. Urmărește cele mai noi blockbustere, seriale exclusive și documentare, precum și cele mai îndrăgite filme de familie din toate timpurile. Disponibil pe poziția 110 din grila digitală DIGI și în platforma DIGI Online, 24/7.

SkyShowtime 2 aduce o varietate largă de conținut pentru întreaga familie. Pe parcursul zilei, cei tineri se vor bucura de filme pentru familie și programe pentru copii, iar seara este plină de comedii, drame, thrillere și filme de acțiune pentru toate gusturile. Disponibil pe poziția 111 din grila digitală DIGI și în platforma DIGI Online, 24/7.

Pe canale poți viziona o selecție restrânsă și programată a celor mai mari filme și seriale exclusive. Toate acestea sunt disponibile și pe serviciul de streaming. Noile serii și filme au premiera pe canale la câteva săptămâni după premiera lor pe serviciul de streaming. Pe lângă premierele noi, canalele TV aduc o varietate largă de conținut de programe pentru întreaga familie.

Pentru întrebări suplimentare legate de SkyShowtime, vă rugăm să vizitați pagina de ajutor www.skyshowtime.com/ro/help

Pentru a anula abonamentul la SkyShowtime în orice moment, urmează acești pași simpli:

 1. Conectează-te la contul tău SkyShowtime.
 2. Mergi la secțiunea „Planuri și plăți”, selectează „Anulare abonament”.
 3. Confirmă că dorești să continui, apăsând pe butonul „Anulare plan”.

Termeni și condiții

 • Codul de voucher oferă acces la serviciul lunar de streaming SkyShowtime ("Serviciul SkyShowtime"), fără costuri, până la 11 august 2024.
 • Utilizatorul va trebui să adauge detaliile de card la înregistrare, dar nu va fi taxat pentru Serviciul SkyShowtime.
 • O taxă de autentificare de 1 € ar putea fi percepută pe cardul utilizatorului, care însă va fi returnată într-un termen de 3-5 zile.
 • Codul de voucher este unic și netransmisibil pentru fiecare utilizator.
 • Codul de voucher poate fi utilizat doar de către noii utilizatori SkyShowtime (adică doar de către noii abonați la serviciul de streaming).
 • Utilizatorul trebuie să fie rezident în România, cu vârsta minimă de 18 ani.
 • Aceste Termene și Condiții Promoționale completează Termenii de Utilizare SkyShowtime, care guvernează furnizarea serviciului SkyShowtime.
Oferta se adresează exclusiv clienților persoane fizice.
Plăteşte factura online

Portează-te onlineși ai extra 4 luni de reducere

Alege să te portezi pe site și ai
și mai multe luni de reducere
la abonamentul Nelimitat

Până la 1,5 euro/lună x 12 luni

Vino cu mai multe numere, alegând
abonamentul Nelimitat, și maximizează-ți reducerea!

Călătorești fără griji cu
abonamentul Nelimitat cu roaming inclus!

Ai 5,5 GB de date și minute nelimitate în
Uniunea Europeană și tarife prietenoase în afara ei.


Indiferent ce abonament alegi sau câte numere portezi,
te bucuri de net și minute nelimitate, în rețea sau naționale,
roaming inclus in UE și costuri mici în afara ei.
În plus, te bucuri de 50% reducere, până la 12 luni.

Descoperă toate abonamentele!

Te poți porta la DIGI foarte simplu direct pe site, în orice magazin sau prin intermediul agenților de vânzare. Dacă alegi portarea online, ai cațiva pași simpli de parcurs, disponibili accesând ghidul de aici.


Ai vrea un telefon nou?

Alege modelul preferat și îl plătești în 24 de rate, cu avans 0.
Îl primești direct acasă, prin curier, sau îl ridici din cel mai apropiat easybox.

OnePlus Nord CE3 Lite
OnePlus Nord CE3 Lite
avans 0
rată 45,5 lei/lună
TVA inclus
Vezi detalii
Motorola G54 5G Power
Motorola G54 5G Power
avans 0
rată 45,5 lei/lună
TVA inclus
Vezi detalii
Redmi Note 13 5G
Redmi Note 13 5G
avans 0
rată 50 lei/lună
TVA inclus
Vezi detalii
OPPO A79 5G
OPPO A79 5G
avans 0
rată 50 lei/lună
TVA inclus
Vezi detalii
Descoperă întreaga gamă de telefoane

Poți opta și tu pentru eSIM,
cea mai nouă tehnologie prin care te poți conecta la rețeaua mobilă, fără o cartelă fizică.

Mai multe detalii aici.

Vlad

Are mereu un gadget nou-nouț în buzunar și e o enciclopedia ambulantă a culturii pop. Visează să devină cândva un mare magnat în tehnologie.

Până atunci, zboară de la o idee la alta, unele mai realiste, altele... mai puțin. Și, ce să vezi, tocmai el e lipiciul care ține gașca asta nebună la un loc!

Ana

Este o persoană care pune preț pe echilibru. Lucrează în marketing, e pasionată de carieră, dar nu ratează nicio ocazie de ieșit cu prietenii. Este o fire pragmatică și de multe ori e vocea rațiunii în grup.

Știe că o vorbă bună și un sfat bine plasat sunt importante pentru orice întâlnire: fie că e la birou, ori la terasă.

Bogdan

Artistul grupului, designer grafic și pasionat de fotografie. Un suflet boem, mereu are o nouă aventură de povestit sau o nouă provocare de cucerit.

Orice surprize îi ies în cale, e tot timpul acoperit de un șarm aparte și de o replică îndrăzneață.

Ofertă supusă unor termene și condiții, valabilă în perioada 15.07.2024 - 21.07.2024 pentru consumatorii care portează un număr de telefon din altă rețea și achiziționează un abonament mobil DIGI pe o perioadă de 24 luni, disponibilă în magazinele DIGI si pe DIGI.ro. Plata contravalorii serviciilor se va face în Lei, la cursul BNR valabil în ziua emiterii facturii. Prețul de 1,5 euro/lună, timp de 12 luni, este valabil pentru portarea a cel puțin 4 numere la abonamentul Nelimitat și se aplică în lunile de contract 7-12, respectiv 19-24. Prețul de 1,75 euro/lună, timp de 12 luni, este valabil pentru portarea a 3 numere la abonamentul Nelimitat și se aplică în lunile de contract 7-12, respectiv 19-24. Prețul de 2 euro/lună, timp de 10 luni, este valabil pentru portarea a 2 numere la abonamentul Nelimitat și se aplică în lunile de contract 7-11, respectiv 19-23. Prețul de 2,5 euro/lună, timp de 8 luni, este valabil pentru portarea unui singur număr la abonamentul Nelimitat și se aplică în lunile de contract 7-10, respectiv 19-22.Promoția la abonament nu se cumulează cu oferta de achiziție telefoane în 24 rate sau cu alte reduceri. Oferta de achiziție telefoane în 24 rate se adresează clienților care portează un număr de telefon din altă rețea, achiziționează un abonament mobil DIGI și care sunt abonați la cel puțin un serviciu fix, valabilă în limita stocurilor disponibile.
Cookie-urile sunt importante chiar și atunci când nu sunt dulci. Ele vă permit să utilizați coșul de cumpărături, panoul de administrare al website-ului, să plățiți facturile, să vă personalizați experiența pe website, ne spun ce pagini au fost vizitate, ne ajută să măsurăm eficiența anunțurilor și ne oferă informații despre comportamentul pe acest website, permițându-ne să îmbunătățim comunicările și produsele.
Prin click pe “DA, ACCEPT” accepți utilizarea modulelor cookie pentru afișarea publicității personalizate, pentru utilizarea unor pluginuri social media și pentru a înțelege cum funcționează website-ul. Poți oricând modifica setările cu un click pebutonul “MODIFIC SETĂRILE”. Dacă vrei sa afli mai multe despre cookie-uri, te rugăm să dai un click aici.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste date sunt necesare pentru funcționarea website-ului, spre exemplu pentru a ține minte datele de logare, pentru a putea utiliza coșul de cumpărături, pentru o încărcare mai rapidă sau pentru randarea conținutului la rezoluția corespunzătoare și pentru a număra accesările. Prin aceste cookie-uri încercăm să îți oferim o experiență lipsită de întreruperi și deplin sigură.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Digi Romania S.A. digi.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, DGROSESSV3PRI, DGROSESSV3PUB, DGROSESSV3API, cookie_campaign, cookie_flyout_home, consentMode, black_friday, webpush
Google LLC google.com Vezi politica de confidenţialitate
HSID, AEC, _GRECAPTCHA
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste cookie-uri culeg datele într-o manieră care nu identifică direct niciun vizitator/utilizator. Sunt foarte utile pentru a ne crea o idee despre audiență și despre calitatea traficului pe website și ne ajută să înțelegem ce și unde trebuie să îmbunătățim încât experiența ta să fie mai bună în viitor. Ne permit să aflăm despre creșterea popularității unui tip de browser sau a unei pagini anume, știind astfel să investim timp tocmai pentru aceste zone în defavoarea altor inițiative mai puțin relevante pentru tine.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google LLC google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utm, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv, campaign, _ga_RZQ5VET3PG, S, NID, _gcl_au, SAPISID, __Secure-3PAPISID, __Secure-1PSID, __Secure-1PAPISID, __Secure-3PSIDCC, __Secure-3PSID, SID, HSID, APISID, __Secure-1PAPISID, SSID, SIDCC, __Secure-1PSIDCC, 1P_JAR, NID, OTZ, AEC, DV, NID
Teads teads.com Vezi politica de confidenţialitate
tfpai, tt_viewer
Microsoft Clarity microsoft.com Vezi politica de confidenţialitate
_clsk
Cui nu-i place social media? Activarea acestora îți va permite să vizualizezi conținutul preluat din Facebook, Youtube sau alte asemenea platforme, atât poze cât și videoclipuri, cât și să utilizezi butoanele de Like sau Share și/sau alte funcții de distribuire conținut pentru situațiile în care decizi partajarea acestuia.. Pentru toate aceste funcționalități, avem nevoie de acceptul tău. L-am aprecia! 😊
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIV ITY,APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.RESUME, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, DKV, S_GL, WIDE
FACEBOOK facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Suntem toți diferiți, din fericire. Ne ajută să deducem și înțelegem interesele și preferințele vizitatorilor, astfel încât să putem prezenta și/sau livra un conținut diferențiat și specific fiecăruia, atât ca publicitate, cât și conținut nativ al website-ului. Altfel, fără ele activate, vei vedea informații generice, care nu intră neapărat în zona ta de interese. Noi credem că un vizitator e mai mulțumit dacă primește ceva de care-i pasă și de aceea credem că un OK e binevenit!
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
FACEBOOK PIXELCODE facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
A11Y, ACT, CSM, P, PRESENCE, S, X-REFERER, XS, DPR, c_user, fr, xs, wd, cppo, sb, locale, datr, usida
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced, campaign, _gcl_au, SAPISID, __Secure-3PAPISID, __Secure-1PSID, __Secure-1PAPISID, __Secure-3PSIDCC, __Secure-3PSID, HSID, SSID, __Secure-1PSIDCC, SIDCC, AEC, DV, ar_debug
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
__Secure-3PAPISID, __Secure-1PAPISID, SAPISID, SSID, __Secure-3PSID, __Secure-1PSID, SID, APISID, HSID, YSC, GPS, VISITOR_INFO1_LIVE, LOGIN_INFO, __Secure-3PSIDCC, SIDCC, VISITOR_PRIVACY_METADATA, PREF, __Secure-1PSIDCC, SAPISID
RTB yahoo.com Vezi politica de confidenţialitate
IDSYNC, ts, __rtbh.lid, __rtbh.uid, A3, u, khaos, audit
Teads teads.com Vezi politica de confidenţialitate
tfpai, tt_viewer
Linkedin linkedin.com Vezi politica de confidenţialitate
lang, AnalyticsSyncHistory, UserMatchHistory, lidc, bcookie, li_sugr, s_tslv, gpv_pn, s_cc, s_tp, s_plt, AMCVS_14215E3D5995C57C0A495C55%40AdobeOrg, s_ppv, s_pltp, s_ips, AMCV_14215E3D5995C57C0A495C55%40AdobeOrg
Bing bing.com Vezi politica de confidenţialitate
BFBUSR, SRCHUID, SRCHD, MSPTC, OIDI, SRCHHPGUSR, _RxBf, ACLUSR, BFB, OID, ACL, OIDR, SRCHUSR, MUID
Microsoft Clarity microsoft.com Vezi politica de confidenţialitate
CLID, _clck, tfpsi
Trimite
Vezi aici politica de confidențialitate
Vrem să ținem legătura.
Primești notificări cu oferte personalizate, mereu în avantajul tău!