În ianuarie, la Film Now te așteaptă pelicule impresionante și acțiune fără limite

Pentru un început de an promițător, Film Now anunță un regal de producții spectaculoase care vor provoca imaginația iubitorilor de film, aflați în căutarea unei experiențe cinematografice memorabile.

În ianuarie, la Film Now, cinefilii au locurile rezervate pentru a urmări un spectacol vibrant, cu efecte speciale remarcabile, povești tulburătoare și personaje complexe. Selecția de pelicule îi va transporta în lumi imprevizibile unde duelurile dramatice din universul “Animale fantastice”, urmăririle explozive din Matrix, aventurile epice ale supereroului din Gotham City, lupta cu prejudecățile și obstacolele întâlnite în drumul spre succes din “Regele Richard”, îi vor ține aproape de micile ecrane.

Pregătiți-vă pentru o călătorie învăluită în mister și magie, cu efecte vizuale uluitoare în Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore/ Fantastic beasts: The secrets of Dumbledore (2022). Programat luni, 1 ianuarie, la ora 20:00, filmul, regizat de David Yates, este al treilea scenariu din captivanta serie "Animale fantastice"a celebrei autoare, J.K. Rowling. În centrul acțiunii se află venerabilul profesor Albus Dumbledore (Jude Law) care devine conștient de un pericol iminent: Gellert Grindelwald, puternicul vrăjitor întunecat, complotează pentru a prelua controlul asupra lumii vrăjitorilor. Realizând că nu poate să înfrunte singur această amenințare, Dumbledore apelează la ajutorul magizoologului Newt Scamander (Eddie Redmayne), căruia îi încredințează responsabilitatea de a conduce o întreagă echipă de vrăjitoare și vrăjitori talentați. Acestei misiuni riscante i se alătură și Jakob Kowalski, un brutar neînzestrat cu puteri magice, dar animat de mult curaj. Echipa va fi pusă la grea încercare într-o succesiune de aventuri tulburătoare, în care va întâlni creaturi fantastice dezlănțuite și va purta lupte intense pentru a zădărnici planurile malefice ale infamului Grindelwald.

În continuare, în prima seară a noului an, începând cu ora 22:25, Film Now prezintă istoria fascinantă a familiei Gucci, marcată de ascensiune socială, trădare, decădere, răzbunare și crimă în Casa Gucci/ House of Gucci (2021), în regia lui Ridley Scott și cu o distribuție fabuloasă din care fac parte: Al Pacino, Jeremy Irons, Jared Leto, Salma Hayek. Inspirată de romanul semnat de Sara Gay Forden, pelicula explorează relația complexă dintre Patrizia Reggiani și Maurizio Gucci, personaje interpretate magistral de Lady Gaga și Adam Driver. Scenariul este o incursiune incitantă în universul luxuriant, seducător și adesea tumultuos al modei, unde pasiunea și ambiția se împletesc într-un tablou plin de dramatism și emoție, iar legăturile personale se transformă în dispute palpitante, purtate pentru a prelua controlul asupra celebrului brand italian.

Marți, 2 ianuarie, de la ora 20:00, Matrix Renașterea/ The Matrix Resurrections (2021) este filmul serii pe Film Now. După aproape doua decenii, Lana Wachowski aduce continuarea producțiilor cinematografice care au revoluționatul genul science-fiction și reunește vedetele emblematice ale trilogiei originale The Matrix, cu Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss, în rolurile principale. Matrix Renașterea păstrează firul narativ inițial, revelând o lume cu două realități paralele - viața cotidiană și ceea ce se ascunde în spatele ei. Thomas Anderson, eroul interpretat de Keanu Reeves, este creatorul jocului video, The Matrix și al personajului Neo. Dar viața lui aparent obișnuită se schimbă iar atunci când acceptă oferta lui Morpheus, singura cale de a se trezi din nou în această lume iluzorie, într-o altă Matrice, care se dovedește un teritoriu mai periculos ca niciodată. Care dintre cele două universuri este construcția mentală și care este cea fizică? Cum poți face diferența dintre lumea reală și vis? Cât mai contează alegerea în această luptă? Neo și Trinity sunt pe cale să afle. Din nou. 

În interpretarea lui Robert Pattinson, cel mai cunoscut personaj al universului DC este readus în prim-plan de regizorul Matt Reeves, în noul Batman/ Batman (2021), o producție explozivă care a înregistrat încasări globale la box-office de aproape 800 de milioane de dolari. Într-o atmosferă sumbră și apăsătoare, cel de-al treilea film al seriei scoate la iveală secretele familiilor fondatoare ale orașului Gotham, iar enigmaticul asasin Riddler reapare în scenă cu planuri de teroare îndreptate împotriva elitei orașului. Având alături doar câțiva aliați de încredere, Justițiarul Nopții se aventurează în lumea interlopă pentru a-l captura pe răufăcător. Indiciile îl apropie tot mai mult de propriul trecut întunecat și eroul va trebui să prindă nu doar un criminal, ci să demaște corupția și abuzul de putere care macină metropola. Batman îți dă întâlnire pe Film Now duminică, 14 ianuarie, de la ora 20:00.

Duminică, 21 ianuarie, de la ora 22:05, Film Now duce acțiunea la un alt nivel în Banditul zburător/Bandit (2022). Cu o distribuție de excepție (Elisha Cuthbert, Mel Gibson, Josh Duhamel), filmul dezvăluie povestea adevărată a lui Gilbert Galvan, un infractor fermecător, mereu în căutare de adrenalină, care își asumă o nouă identitate și jefuiește un număr record de 59 bănci și magazine de bijuterii, în timp ce este căutat intens de poliție. Acesta rămâne în memoria colectivă ca deținătorul recordului pentru cele mai multe jafuri consecutive din istoria Canadei.

Cu 6 nominalizări la Oscar și un trofeu pentru cel mai bun actor în rol principal (Will Smith), Regele Richard: Crescând campioni/ King Richard (2021) este propunerea serii la Film Now sâmbătă, 27 ianuarie, la 20:00. Pelicula autobiografică ilustrează traiectoria lui Richard Wiliams, un tată de condiție modestă, înarmat cu o viziune clară și un plan îndrăzneț, hotărât să își antreneze și să modeleze talentul fiicelor, Venus și Serena, pentru ca, într-o zi, cele două surori să intre în istorie și să schimbe pentru totdeauna lumea tenisului. Filmul evocă puterea, dedicarea și perseverența familiei Williams de a sfida șansele unei sorți potrivnice, de a depăși barierele și așteptările celorlalți.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

# Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore

FANTASTIC BEASTS: THE SECRETS OF DUMBLEDORE/ 2022

Luni, 01 ianuarie, la 20:00

Regia: David Yates 

Cu: Eddie Redmayne, Mads Mikkelsen, Jude Law, Ezra Miller, Katherine Waterston

---

# Casa Gucci

HOUSE OF GUCCI/ 2021

Luni, 01 ianuarie, la 22:25

Regia: Ridley Scott 

Cu: Adam Driver, Al Pacino, Jack Huston, Jared Leto, Jeremy Irons, Lady Gaga, Salma Hayek

---

# Matrix Renașterea

THE MATRIX RESURRECTIONS/ 2021

Marți, 02 ianuarie, la 20:00

Regia: Lana Wachowski

Cu: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Jessica Henwick, Priyanka Chopra, Eréndira Ibarra, Jonathan Groff

---

# Batman

THE BATMAN/ 2022

Duminică, 14 ianuarie, la 20:00

Regia: Matt Reeves

Cu: Robert Pattinson, Andy Serkis, Zoë Kravitz, Colin Farrell, Jeffrey Wright

---

# Banditul zburător

BANDIT/ 2022

Duminică, 21 ianuarie, la 22:05

Regia: Allan Ungar

Cu: Josh Duhamel, Mel Gibson, Nestor Carbonell, Elisha Cuthbert

---

# Regele Richard: Crescând campioni

KING RICHARD/ 2021

Sâmbătă, 27 ianuarie, la 20:00

Regia: Reinaldo Marcus Green

Cu: Will Smith, Jon Bernthal, Saniyya Sidney, Aunjanue Ellis, Tony Goldwyn, Demi Singleton

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Despre Film Now

 Programul Film Now este disponibil pe site-ul https://www.filmnow.ro/program. Film Now este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul mai deține canalele Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, cele de muzică, UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio PROFM, Digi FM, Dance FM, Chill FM, DIGI 24 FM.

Pentru mai multe informaţii:

Departamentul Comunicare și CSR

comunicare@rcs-rds.ro

 (+40) 314 004 244

www.DIGI.ro

https://www.facebook.com/digipunctro

Plăteşte factura online

Roaming prietenos pentru aventuri la distanță. Portează-te cu până la 1.5 euro pe lună x 8 luni

Călătorești fără griji cu abonamentul Nelimitat!

Ai până la 5.5 GB de date și minute nelimitate incluse în
Uniunea Europeană și tarife prietenoase în afara ei, ca de exemplu:

1 €/GB și 0.19 €/min în Turcia
0.6 €/GB și 0.012 €/min în Moldova
0.9 €/GB și 0.45 €/min în Albania
0.9 €/GB și 0.39 €/min în Serbia și în Macedonia
0.7 €/GB și 0.015 €/min în UK
0.4 €/GB și 0.025 €/min în SUA

Vino cu mai multe numere și maximizează-ți reducerea!

Indiferent ce abonament alegi sau câte numere portezi,
te bucuri de net și minute nelimitate, în rețea sau naționale,
roaming inclus în UE și costuri mici în afara ei.
În plus, te bucuri de 50% reducere, până la 8 luni.

Descoperă toate abonamentele!

Ai vrea un telefon nou?

Alege modelul preferat și îl plătești în 24 de rate, cu avans 0.
Îl primești direct acasă, prin curier, sau îl ridici din cel mai apropiat easybox.

OnePlus Nord CE3 Lite
OnePlus Nord CE3 Lite
avans 0
rată 45,5 lei/lună
TVA inclus
Vezi detalii
Motorola G54 5G Power
Motorola G54 5G Power
avans 0
rată 45,5 lei/lună
TVA inclus
Vezi detalii
Redmi Note 13 5G
Redmi Note 13 5G
avans 0
rată 50 lei/lună
TVA inclus
Vezi detalii
OPPO A79 5G
OPPO A79 5G
avans 0
rată 50 lei/lună
TVA inclus
Vezi detalii
Descoperă întreaga gamă de telefoane

Poți opta și tu pentru eSIM, cea mai nouă tehnologie prin care te poți conecta la rețeaua mobilă, fără o cartelă fizică.

Mai multe detalii aici.

Vlad

Are mereu un gadget nou-nouț în buzunar și e o enciclopedia ambulantă a culturii pop. Visează să devină cândva un mare magnat în tehnologie.

Până atunci, zboară de la o idee la alta, unele mai realiste, altele... mai puțin. Și, ce să vezi, tocmai el e lipiciul care ține gașca asta nebună la un loc!

Ana

Este o persoană care pune preț pe echilibru. Lucrează în marketing, e pasionată de carieră, dar nu ratează nicio ocazie de ieșit cu prietenii. Este o fire pragmatică și de multe ori e vocea rațiunii în grup.

Știe că o vorbă bună și un sfat bine plasat sunt importante pentru orice întâlnire: fie că e la birou, ori la terasă.

Bogdan

Artistul grupului, designer grafic și pasionat de fotografie. Un suflet boem, mereu are o nouă aventură de povestit sau o nouă provocare de cucerit.

Orice surprize îi ies în cale, e tot timpul acoperit de un șarm aparte și de o replică îndrăzneață.

Ofertă supusă unor termene și condiții, valabilă în perioada 27.05.2024 - 18.08.2024 pentru consumatorii care portează un număr de telefon din altă rețea și achiziționează un
abonament mobil DIGI pe o perioadă de 24 luni, disponibilă în magazinele DIGI si pe DIGI.ro. Plata contravalorii serviciilor se va face în Lei, la cursul BNR valabil în ziua emiterii
facturii. Prețul de 1,5 euro/lună, timp de 8 luni, este valabil pentru portarea a cel puțin 4 numere la abonamentul Nelimitat și se aplică în lunile de contract 7-10, respectiv 19-22.
Prețul de 1,75 euro/lună, timp de 8 luni, este valabil pentru portarea a 3 numere la abonamentul Nelimitat și se aplică în lunile de contract 7-10, respectiv 19-22. Prețul de 2
euro/lună, timp de 6 luni, este valabil pentru portarea a 2 numere la abonamentul Nelimitat și se aplică în lunile de contract 7-9, respectiv 19-21. Prețul de 2,5 euro/lună, timp de 4
luni, este valabil pentru portarea unui singur număr la abonamentul Nelimitat și se aplică în lunile de contract 7-8, respectiv 19-20. Promoția la abonament nu se cumulează cu
oferta de achiziție telefoane în 24 rate sau cu alte reduceri. Oferta de achiziție telefoane în 24 rate se adresează clienților care portează un număr de telefon din altă rețea,
achiziționează un abonament mobil DIGI și care sunt abonați la cel puțin un serviciu fix, valabilă în limita stocurilor disponibile. Verificarea tarifelor asociate destinațiilor internaționale
și a volumului de internet mobil disponibil pentru fiecare abonament se pot face online, la www.digi.ro/servicii/telefonie-mobila/roaming sau prin apelarea serviciului de relații cu clienții.
Vrem să ținem legătura.
Primești notificări cu oferte personalizate, mereu în avantajul tău!
Cookie-urile sunt importante chiar și atunci când nu sunt dulci. Ele vă permit să utilizați coșul de cumpărături, panoul de administrare al website-ului, să plățiți facturile, să vă personalizați experiența pe website, ne spun ce pagini au fost vizitate, ne ajută să măsurăm eficiența anunțurilor și ne oferă informații despre comportamentul pe acest website, permițându-ne să îmbunătățim comunicările și produsele.
Prin click pe “DA, ACCEPT” accepți utilizarea modulelor cookie pentru afișarea publicității personalizate, pentru utilizarea unor pluginuri social media și pentru a înțelege cum funcționează website-ul. Poți oricând modifica setările cu un click pebutonul “MODIFIC SETĂRILE”. Dacă vrei sa afli mai multe despre cookie-uri, te rugăm să dai un click aici.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste date sunt necesare pentru funcționarea website-ului, spre exemplu pentru a ține minte datele de logare, pentru a putea utiliza coșul de cumpărături, pentru o încărcare mai rapidă sau pentru randarea conținutului la rezoluția corespunzătoare și pentru a număra accesările. Prin aceste cookie-uri încercăm să îți oferim o experiență lipsită de întreruperi și deplin sigură.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Digi Romania S.A. digi.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, DGROSESSV3PRI, DGROSESSV3PUB, DGROSESSV3API, cookie_campaign, cookie_flyout_home, consentMode, black_friday, webpush
Google LLC google.com Vezi politica de confidenţialitate
HSID, AEC, _GRECAPTCHA
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste cookie-uri culeg datele într-o manieră care nu identifică direct niciun vizitator/utilizator. Sunt foarte utile pentru a ne crea o idee despre audiență și despre calitatea traficului pe website și ne ajută să înțelegem ce și unde trebuie să îmbunătățim încât experiența ta să fie mai bună în viitor. Ne permit să aflăm despre creșterea popularității unui tip de browser sau a unei pagini anume, știind astfel să investim timp tocmai pentru aceste zone în defavoarea altor inițiative mai puțin relevante pentru tine.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google LLC google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utm, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv, campaign, _ga_RZQ5VET3PG, S, NID, _gcl_au, SAPISID, __Secure-3PAPISID, __Secure-1PSID, __Secure-1PAPISID, __Secure-3PSIDCC, __Secure-3PSID, SID, HSID, APISID, __Secure-1PAPISID, SSID, SIDCC, __Secure-1PSIDCC, 1P_JAR, NID, OTZ, AEC, DV, NID
Teads teads.com Vezi politica de confidenţialitate
tfpai, tt_viewer
Microsoft Clarity microsoft.com Vezi politica de confidenţialitate
_clsk
Cui nu-i place social media? Activarea acestora îți va permite să vizualizezi conținutul preluat din Facebook, Youtube sau alte asemenea platforme, atât poze cât și videoclipuri, cât și să utilizezi butoanele de Like sau Share și/sau alte funcții de distribuire conținut pentru situațiile în care decizi partajarea acestuia.. Pentru toate aceste funcționalități, avem nevoie de acceptul tău. L-am aprecia! 😊
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIV ITY,APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.RESUME, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, DKV, S_GL, WIDE
FACEBOOK facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Suntem toți diferiți, din fericire. Ne ajută să deducem și înțelegem interesele și preferințele vizitatorilor, astfel încât să putem prezenta și/sau livra un conținut diferențiat și specific fiecăruia, atât ca publicitate, cât și conținut nativ al website-ului. Altfel, fără ele activate, vei vedea informații generice, care nu intră neapărat în zona ta de interese. Noi credem că un vizitator e mai mulțumit dacă primește ceva de care-i pasă și de aceea credem că un OK e binevenit!
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
FACEBOOK PIXELCODE facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
A11Y, ACT, CSM, P, PRESENCE, S, X-REFERER, XS, DPR, c_user, fr, xs, wd, cppo, sb, locale, datr, usida
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced, campaign, _gcl_au, SAPISID, __Secure-3PAPISID, __Secure-1PSID, __Secure-1PAPISID, __Secure-3PSIDCC, __Secure-3PSID, HSID, SSID, __Secure-1PSIDCC, SIDCC, AEC, DV, ar_debug
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
__Secure-3PAPISID, __Secure-1PAPISID, SAPISID, SSID, __Secure-3PSID, __Secure-1PSID, SID, APISID, HSID, YSC, GPS, VISITOR_INFO1_LIVE, LOGIN_INFO, __Secure-3PSIDCC, SIDCC, VISITOR_PRIVACY_METADATA, PREF, __Secure-1PSIDCC, SAPISID
RTB yahoo.com Vezi politica de confidenţialitate
IDSYNC, ts, __rtbh.lid, __rtbh.uid, A3, u, khaos, audit
Teads teads.com Vezi politica de confidenţialitate
tfpai, tt_viewer
Linkedin linkedin.com Vezi politica de confidenţialitate
lang, AnalyticsSyncHistory, UserMatchHistory, lidc, bcookie, li_sugr, s_tslv, gpv_pn, s_cc, s_tp, s_plt, AMCVS_14215E3D5995C57C0A495C55%40AdobeOrg, s_ppv, s_pltp, s_ips, AMCV_14215E3D5995C57C0A495C55%40AdobeOrg
Bing bing.com Vezi politica de confidenţialitate
BFBUSR, SRCHUID, SRCHD, MSPTC, OIDI, SRCHHPGUSR, _RxBf, ACLUSR, BFB, OID, ACL, OIDR, SRCHUSR, MUID
Microsoft Clarity microsoft.com Vezi politica de confidenţialitate
CLID, _clck, tfpsi
Trimite
Vezi aici politica de confidențialitate