La Film Now, luna mai aduce o “colecție” de lecții de viață

În luna mai, Film Now ține publicul cu sufletul la gură cu o selecție captivantă de pelicule, de la aventuri epice în epoci îndepărtate până la drame contemporane antrenante. Telespectatorii sunt invitați să descopere prietenia născută între un tânăr și un lup, companionul său în lupta pentru supraviețuire sau să pătrundă în universul ninja al lui Snake Eyes, unde onoarea și loialitatea sunt supuse unor teste cruciale. Nu trebuie ratate nici epopeea emoționantă despre viața lui Ben-Hur, călătoria neașteptată și presărată de învățăminte a lui Joy sau povestea uluitoare a Kyei Clark, plasată în lumea misterioasă a mlaștinilor din Carolina de Nord.

Sâmbătă, 04 mai, de la ora 21:40, Film Now provoacă cinefilii să se alăture unei incursiuni pline de suspans și sensibilitate care îi va purta în timpuri străvechi, în decorul impresionant al ultimei ere glaciare, aducând în prim-plan originile legăturii unice dintre om și cel mai bun prieten al său, în producția „Alpha / ALPHA (2018). Tânărul Keda încearcă să se întoarcă acasă după ce a fost separat de tribul său în timpul unei vânători de bizoni. În drumul anevoios prin sălbăticie, descoperă un lup rănit și singuratic, abandonat de haita sa. Împreună, cei doi învață să se bazeze unul pe celălalt și devin aliați, străbătând peisaje înfricoșătoare și confruntându-se cu nenumărate pericole. În timp ce iarna se apropie amenințător, cei doi își unesc forțele pentru a rămâne în siguranță și pentru a-și continua călătoria, dezvoltând astfel o prietenie care va schimba umanitatea pentru totdeauna.

În pelicula de acțiune „G.I. Joe: Snake Eyes / SNAKE EYES: G.I. JOE ORIGINS (2021)”, Film Now dezvăluie povestea unui tip solitar și tenace, Snake Eyes, primit în clanul Arashikage, după ce salvează viața celui ce urma să devină liderul acestei grupări. Interpretat de Henry Golding, eroul este inițiat în arta războinicilor ninja și are parte de un cămin adevărat în sânul comunității japoneze, însă onoarea și loialitatea lui Snake Eyes sunt puse la încercare, atunci când ies la iveală secrete din trecutul său. Aflați dacă va reuși personajul central să păstreze încrederea celor apropiați, duminică, 05 mai, de la ora 20:00!

„Ben-Hur / BEN-HUR (2016)” este recomandarea Film Now pentru seara de duminică, 12 mai, de la ora 20:00. Filmul relatează istoria prințului evreu Judah Ben-Hur, acuzat pe nedrept de trădare chiar de fratele său adoptiv, Messala, ofițer în armata Imperiului Roman. Deposedat de titlul nobiliar, separat de familia sa și de femeia iubită, Ben-Hur este vândut ca sclav. Povestea izbăvirii sale se derulează în paralel cu cea a vieții și crucificării lui Iisus. Scenariul are la bază romanul omonim scris de Lew Wallace în 1880, care a intrat în memoria colectivă datorită magistralei adaptări cinematografice distinse cu 11 premii Oscar în 1959, realizată de William Wyler și Sam Zimbalist, cu Charlton Heston în rolul principal. Noua reinterpretare recreează atmosfera explozivă cu ajutorul efectelor speciale și al costumelor spectaculoase pentru a ilustra o lecție universală despre durere, pierdere, răzbunare și mântuire.

 Luni, 13 mai, de la ora 20:00 pe Film Now vă dau întâlnire Olivia Coleman și Charlie Reid, duo-ul de excepție din distribuția „Joyride / JOYRIDE (2022)”. Joy, o avocată proaspăt devenită mamă, profund afectată de grijile și anxietatea perioadei postnatale, decide să își abandoneze bebelușul, lăsându-l în grija surorii sale. Este surprinsă într-un taxi de către Mully, un adolescent de 12 ani, care după pierderea mamei hotărăște să fugă în Irlanda, deziluzionat că tatăl său e îngropat în datorii. Cei doi fugari se aventurează într-o călătorie zbuciumată, cu multe răsturnări de situații, în care vor fura mașini, vor face autostopul, vor lua feriboturi și vor reuși să scape de baricadele poliției. În încercarea lor de a-și pierde urma, au parte de numeroase peripeții care îi ajută la final să lege o camaraderie strânsă în cele mai neașteptate circumstanțe.

Mult așteptata ecranizare a romanului-fenomen scris de Delia Owens (vândut în peste 18 milioane de exemplare),  „Acolo unde cântă racii/ WHERE THE CRAWDADS SING (2022), în regia Oliviei Newman și produsă de Reese Witherspoon nu trebuie ratată duminică, 19 mai, de la 21:25, pe Film Now. Thrillerul urmărește destinul tulburător al Kyei Clark, o tânără abandonată în copilărie, nevoită să crească singură în mlaștinile din Carolina de Nord și redă într-o manieră emoționantă impactul pe care natura îl poate avea asupra noastră și cum aceasta se poate transforma într-un aliat pentru cei aflați în căutarea unui refugiu. Cu trecerea anilor, viața îi va arăta Kyei că oamenii pot ascunde secrete întunecate și pot fi mai cruzi decât ecosistemul sălbatic care i-a devenit cămin. Zvonurile malițioase despre "fata din mlaștină" așa cum o numesc localnicii, au izolat-o și mai mult de comunitatea din orășelul Barkley Cove, iar când Chase Andrews, un bărbat cu care a avut cândva o legătură este găsit mort, Kya devine principala suspectă. Pe măsură ce ancheta ia amploare, cazul se complică din ce în ce mai mult.

Abonații Digi TV care optează pentru pachetul Digital și aleg extraopțiunea Film Now, cu doar 3 lei/ lună au acces la o selecție de filme îndrăgite de public și laureate de juriile unor festivaluri de renume. Mai mult, odată activată extraopțiunea, programul Film Now poate fi urmărit și în platforma Digi Online.

-----------------------------

# Alpha
ALPHA/ 2018
Sâmbătă, 04 mai, la 21:40
Regia: Albert Hughes
Cu: Kodi Smit-McPhee, Natassia Malthe, Leonor Varela, Jóhannes Haukur Jóhannesson
---
# G.I. Joe: Snake Eyes
SNAKE EYES: G.I. JOE ORIGINS/ 2021
Duminică, 05 mai, la 20:00
Regia: Robert Schwentke
Cu: Henry Golding, Andrew Koji, Samara Weaving
---
# Ben-Hur
BEN-HUR/ 2016
Duminică, 12 mai, la 20:00
Regia: Timur Bekmambetov
Cu: Jack Huston, Morgan Freeman, Nazanin Boniadi, Rodrigo Santoro, Toby Kebbell
---
# Joyride
JOYRIDE/ 2022
Luni, 13 mai, la 20:00
Regia: Emer Reynolds
Cu: Olivia Colman, Charlie Reid, Tommy Tiernan
---
# Acolo unde cântă racii
WHERE THE CRAWDADS SING/ 2022
Duminică, 19 mai, la 21:25
Regia: Olivia Newman
Cu: Daisy Edgar-Jones, Harris Dickinson, Taylor John Smith

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Despre Film Now
Programul Film Now este disponibil pe site-ul https://www.filmnow.ro/program. Film Now este parte a grupului Digi. Grupul mai deține canalele Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, cele de muzică, UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio PROFM, Digi FM, Dance FM, Chill FM, DIGI 24 FM

Pentru mai multe informaţii:

Departamentul Comunicare și CSR

comunicare@rcs-rds.ro

 (+40) 314 004 244

www.DIGI.ro

https://www.facebook.com/digipunctro

Plăteşte factura online

Roaming prietenos pentru aventuri la distanță. Portează-te cu până la 1.5 euro pe lună x 8 luni

Călătorești fără griji cu abonamentul Nelimitat!

Ai până la 5.5 GB de date și minute nelimitate incluse în
Uniunea Europeană și tarife prietenoase în afara ei, ca de exemplu:

1 €/GB și 0.19 €/min în Turcia
0.6 €/GB și 0.012 €/min în Moldova
0.9 €/GB și 0.45 €/min în Albania
0.9 €/GB și 0.39 €/min în Serbia și în Macedonia
0.7 €/GB și 0.015 €/min în UK
0.4 €/GB și 0.025 €/min în SUA

Vino cu mai multe numere și maximizează-ți reducerea!

Indiferent ce abonament alegi sau câte numere portezi,
te bucuri de net și minute nelimitate, în rețea sau naționale,
roaming inclus în UE și costuri mici în afara ei.
În plus, te bucuri de 50% reducere, până la 8 luni.

Descoperă toate abonamentele!

Ai vrea un telefon nou?

Alege modelul preferat și îl plătești în 24 de rate, cu avans 0.
Îl primești direct acasă, prin curier, sau îl ridici din cel mai apropiat easybox.

OnePlus Nord CE3 Lite
OnePlus Nord CE3 Lite
avans 0
rată 45,5 lei/lună
TVA inclus
Vezi detalii
Motorola G54 5G Power
Motorola G54 5G Power
avans 0
rată 45,5 lei/lună
TVA inclus
Vezi detalii
Redmi Note 13 5G
Redmi Note 13 5G
avans 0
rată 50 lei/lună
TVA inclus
Vezi detalii
OPPO A79 5G
OPPO A79 5G
avans 0
rată 50 lei/lună
TVA inclus
Vezi detalii
Descoperă întreaga gamă de telefoane

Poți opta și tu pentru eSIM, cea mai nouă tehnologie prin care te poți conecta la rețeaua mobilă, fără o cartelă fizică.

Mai multe detalii aici.

Vlad

Are mereu un gadget nou-nouț în buzunar și e o enciclopedia ambulantă a culturii pop. Visează să devină cândva un mare magnat în tehnologie.

Până atunci, zboară de la o idee la alta, unele mai realiste, altele... mai puțin. Și, ce să vezi, tocmai el e lipiciul care ține gașca asta nebună la un loc!

Ana

Este o persoană care pune preț pe echilibru. Lucrează în marketing, e pasionată de carieră, dar nu ratează nicio ocazie de ieșit cu prietenii. Este o fire pragmatică și de multe ori e vocea rațiunii în grup.

Știe că o vorbă bună și un sfat bine plasat sunt importante pentru orice întâlnire: fie că e la birou, ori la terasă.

Bogdan

Artistul grupului, designer grafic și pasionat de fotografie. Un suflet boem, mereu are o nouă aventură de povestit sau o nouă provocare de cucerit.

Orice surprize îi ies în cale, e tot timpul acoperit de un șarm aparte și de o replică îndrăzneață.

Ofertă supusă unor termene și condiții, valabilă în perioada 27.05.2024 - 18.08.2024 pentru consumatorii care portează un număr de telefon din altă rețea și achiziționează un
abonament mobil DIGI pe o perioadă de 24 luni, disponibilă în magazinele DIGI si pe DIGI.ro. Plata contravalorii serviciilor se va face în Lei, la cursul BNR valabil în ziua emiterii
facturii. Prețul de 1,5 euro/lună, timp de 8 luni, este valabil pentru portarea a cel puțin 4 numere la abonamentul Nelimitat și se aplică în lunile de contract 7-10, respectiv 19-22.
Prețul de 1,75 euro/lună, timp de 8 luni, este valabil pentru portarea a 3 numere la abonamentul Nelimitat și se aplică în lunile de contract 7-10, respectiv 19-22. Prețul de 2
euro/lună, timp de 6 luni, este valabil pentru portarea a 2 numere la abonamentul Nelimitat și se aplică în lunile de contract 7-9, respectiv 19-21. Prețul de 2,5 euro/lună, timp de 4
luni, este valabil pentru portarea unui singur număr la abonamentul Nelimitat și se aplică în lunile de contract 7-8, respectiv 19-20. Promoția la abonament nu se cumulează cu
oferta de achiziție telefoane în 24 rate sau cu alte reduceri. Oferta de achiziție telefoane în 24 rate se adresează clienților care portează un număr de telefon din altă rețea,
achiziționează un abonament mobil DIGI și care sunt abonați la cel puțin un serviciu fix, valabilă în limita stocurilor disponibile. Verificarea tarifelor asociate destinațiilor internaționale
și a volumului de internet mobil disponibil pentru fiecare abonament se pot face online, la www.digi.ro/servicii/telefonie-mobila/roaming sau prin apelarea serviciului de relații cu clienții.
Vrem să ținem legătura.
Primești notificări cu oferte personalizate, mereu în avantajul tău!
Cookie-urile sunt importante chiar și atunci când nu sunt dulci. Ele vă permit să utilizați coșul de cumpărături, panoul de administrare al website-ului, să plățiți facturile, să vă personalizați experiența pe website, ne spun ce pagini au fost vizitate, ne ajută să măsurăm eficiența anunțurilor și ne oferă informații despre comportamentul pe acest website, permițându-ne să îmbunătățim comunicările și produsele.
Prin click pe “DA, ACCEPT” accepți utilizarea modulelor cookie pentru afișarea publicității personalizate, pentru utilizarea unor pluginuri social media și pentru a înțelege cum funcționează website-ul. Poți oricând modifica setările cu un click pebutonul “MODIFIC SETĂRILE”. Dacă vrei sa afli mai multe despre cookie-uri, te rugăm să dai un click aici.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste date sunt necesare pentru funcționarea website-ului, spre exemplu pentru a ține minte datele de logare, pentru a putea utiliza coșul de cumpărături, pentru o încărcare mai rapidă sau pentru randarea conținutului la rezoluția corespunzătoare și pentru a număra accesările. Prin aceste cookie-uri încercăm să îți oferim o experiență lipsită de întreruperi și deplin sigură.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Digi Romania S.A. digi.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, DGROSESSV3PRI, DGROSESSV3PUB, DGROSESSV3API, cookie_campaign, cookie_flyout_home, consentMode, black_friday, webpush
Google LLC google.com Vezi politica de confidenţialitate
HSID, AEC, _GRECAPTCHA
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste cookie-uri culeg datele într-o manieră care nu identifică direct niciun vizitator/utilizator. Sunt foarte utile pentru a ne crea o idee despre audiență și despre calitatea traficului pe website și ne ajută să înțelegem ce și unde trebuie să îmbunătățim încât experiența ta să fie mai bună în viitor. Ne permit să aflăm despre creșterea popularității unui tip de browser sau a unei pagini anume, știind astfel să investim timp tocmai pentru aceste zone în defavoarea altor inițiative mai puțin relevante pentru tine.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google LLC google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utm, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv, campaign, _ga_RZQ5VET3PG, S, NID, _gcl_au, SAPISID, __Secure-3PAPISID, __Secure-1PSID, __Secure-1PAPISID, __Secure-3PSIDCC, __Secure-3PSID, SID, HSID, APISID, __Secure-1PAPISID, SSID, SIDCC, __Secure-1PSIDCC, 1P_JAR, NID, OTZ, AEC, DV, NID
Teads teads.com Vezi politica de confidenţialitate
tfpai, tt_viewer
Microsoft Clarity microsoft.com Vezi politica de confidenţialitate
_clsk
Cui nu-i place social media? Activarea acestora îți va permite să vizualizezi conținutul preluat din Facebook, Youtube sau alte asemenea platforme, atât poze cât și videoclipuri, cât și să utilizezi butoanele de Like sau Share și/sau alte funcții de distribuire conținut pentru situațiile în care decizi partajarea acestuia.. Pentru toate aceste funcționalități, avem nevoie de acceptul tău. L-am aprecia! 😊
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIV ITY,APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.RESUME, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, DKV, S_GL, WIDE
FACEBOOK facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Suntem toți diferiți, din fericire. Ne ajută să deducem și înțelegem interesele și preferințele vizitatorilor, astfel încât să putem prezenta și/sau livra un conținut diferențiat și specific fiecăruia, atât ca publicitate, cât și conținut nativ al website-ului. Altfel, fără ele activate, vei vedea informații generice, care nu intră neapărat în zona ta de interese. Noi credem că un vizitator e mai mulțumit dacă primește ceva de care-i pasă și de aceea credem că un OK e binevenit!
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
FACEBOOK PIXELCODE facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
A11Y, ACT, CSM, P, PRESENCE, S, X-REFERER, XS, DPR, c_user, fr, xs, wd, cppo, sb, locale, datr, usida
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced, campaign, _gcl_au, SAPISID, __Secure-3PAPISID, __Secure-1PSID, __Secure-1PAPISID, __Secure-3PSIDCC, __Secure-3PSID, HSID, SSID, __Secure-1PSIDCC, SIDCC, AEC, DV, ar_debug
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
__Secure-3PAPISID, __Secure-1PAPISID, SAPISID, SSID, __Secure-3PSID, __Secure-1PSID, SID, APISID, HSID, YSC, GPS, VISITOR_INFO1_LIVE, LOGIN_INFO, __Secure-3PSIDCC, SIDCC, VISITOR_PRIVACY_METADATA, PREF, __Secure-1PSIDCC, SAPISID
RTB yahoo.com Vezi politica de confidenţialitate
IDSYNC, ts, __rtbh.lid, __rtbh.uid, A3, u, khaos, audit
Teads teads.com Vezi politica de confidenţialitate
tfpai, tt_viewer
Linkedin linkedin.com Vezi politica de confidenţialitate
lang, AnalyticsSyncHistory, UserMatchHistory, lidc, bcookie, li_sugr, s_tslv, gpv_pn, s_cc, s_tp, s_plt, AMCVS_14215E3D5995C57C0A495C55%40AdobeOrg, s_ppv, s_pltp, s_ips, AMCV_14215E3D5995C57C0A495C55%40AdobeOrg
Bing bing.com Vezi politica de confidenţialitate
BFBUSR, SRCHUID, SRCHD, MSPTC, OIDI, SRCHHPGUSR, _RxBf, ACLUSR, BFB, OID, ACL, OIDR, SRCHUSR, MUID
Microsoft Clarity microsoft.com Vezi politica de confidenţialitate
CLID, _clck, tfpsi
Trimite
Vezi aici politica de confidențialitate